kijelzővédő

Óvd új iPad tableted képernyővédő fóliával!

2023-ban megjelenik az új iPad Pro, méghozzá hatalmas 16 hüvelykes kijelzővel. Az Apple mindig megpróbálja a trendet irányítani, ezért is szeretné visszavenni a többi tablet gyártótól a kezdeményezést.

Új iPad megjelenése esetén a ProtectFol webáruháznak nincs más feladata, mint már most felkészülni arra, hogy milyen megfelelő üvegfóliát is ajánljunk majd vásárlóinknak. A mi választásunk a MyScreen Anticrash, Antiblue kijelzővédő fóliájára esett. Miért? Mert ez egy a kék fényt aktívan szűrő, 3-as szintű védelemmel rendelkező ütésálló üvegfólia. Egy speciális szűrőnek köszönhetően a fólia csökkenti az ibolyakék fény káros hatásait. Ez a képernyővédő fólia ideális érintőképernyőhöz, amelyek akár lapos vagy lekerekített kialakítással rendelkezik. Mivel a gyártó is csúcskategóriás eszközökre ajánlja, ezért is gondoltuk, hogy az Apple okos készülékeihez ez tökéletesen illeszkedik.

Mit lehet tudni erről az iPadről, amire kijelzővédő fólia kerül?

A pletykák szerint az Apple egy 16 hüvelykes iPad Pro készüléken dolgozik, amely állítólag az Ultra kiegészítő jelölést viseli majd, és hibrid macOS-sel fog futni. A legújabb információk a korábbi pletykákat is megerősítik, hogy egy további, 14 hüvelykes kijelzővel szerelt iPad is érkezni fog. Mindkét Apple táblagép egy erősebb processzorral már 2023-ban piacra kerülhet.

Mindkét Apple táblagép hibrid macOS-sel fog a piacra lépni

Bennfentes szakemberek szerint az Apple 2023 vége felé szeretné bejelenteni egy vagy kettő új Apple iPad Pro(Ultra) érkezését. A pletykák szerint ez összhangban van a vállalat éves hardver ciklusával. Jelenleg a 14 hüvelykes változatról kevés információ áll a piaci szereplők rendelkezésére, de ők azt gyanítják, hogy a két változat egyszerre fog megjelenni. Azt is megszellőztették a szakemberek, hogy az Apple hibrid macOS verziót tesztel az iPad Pro és az Ultra számára. A szoftvernek asztali számítógéphez hasonló alkalmazásokat kell majd kínálnia, de mindezt úgy, hogy az az érintőképernyőn is tökéletesen működjön. A pletyka azt is megemlíti, hogy a 2022-es iPad Pro összes jelenlegi verziója az új operációs rendszerrel frissül majd.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a cupertinoi vállalat a jövőben is kínálja-e a 11 és 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépeket. De tekintettel a jelenlegi iPad Pro modellek nagy felhasználói bázisára, azt gondoljuk, hogy a vállalat megtartja mind a négy méretet, és továbbra is próbálják az iPad és a MacBook közötti határvonalakat csökkenteni. A ProtectFol webáruházban a jelenleg futó iPad táblagépekre is találsz megfelelő üvegfóliát!

Milyen összeg fog szerepelni az új iPad árcéduláján?

Árazás szempontjából még korai megjósolni az új 16 hüvelykes és 14 hüvelykes iPad Pro modellek árait. Márpedig ha az iPad Pro 2022-es árait nézzük, akkor valószínűleg a trendnek megfelelően ezen összeg felett lesz. Egyben biztos lehetsz, ha megveszed az új iPad Pro tableted, a ProtectFol webáruházban annak töredékéért vásárolhatsz hozzá kijelzővédő fóliát!