epitett zuhanyzok

Minőségi épített zuhanyzók – wellness-hangulat az otthonunkban

A minden ízében minőségi kivitelezést élvező épített zuhanyzó egyre szélesebb körökben terjed el – legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják. Korábban kizárólag a hotelszobák fürdőszobáinak kötelező részei voltak, manapság viszont egyre több családi háztartásban is felbukkan ez a valóban esztétikus és praktikus kialakítású megoldás.

Épített zuhanyzót minden házba!

A tévhit, miszerint a szóban forgó lakberendezési trend kizárólag az újabb építésű házakban alakítható ki, szerencsére nem állja meg a helyét a valóságban. Ugyanúgy lehet épített zuhanyzó egy régiépítésű ingatlanban, de akár panellakásban is. A sikeres projekt záloga viszont a zuhanyzó építésével járó alapszabályok szigorú betartása.

Komplex feladat

A zuhanykabin és a zuhanytálca beszerelése igazából nem nagy mutatvány: az adott egység paramétereit a rendelkezésünkre álló hely méretével harmonizálva nincs is más teendőnk, mint beilleszteni azt a leendő helyére, csatlakoztatni azt a vízvezeték szisztémához, majd megoldani a falak megfelelő szigetelését a beázás elkerülése miatt. Az épített tusolók már ennél jóval keményebb diót jelentenek – már maga a tervezés is olyan komplex feladat, amit hozzáértő szakember jelenléte és segítsége nélkül nem biztos, hogy sikerrel koronázunk.

Többrétű igények kombinációja

A tökéletes épített zuhanyzónak több fontos szempontnak is meg kell felelnie: idomulnia kell a helyiség adottságaihoz, meg kell felelnie a biztonsági előírásoknak, a megrendelő személyes kéréseihez, no meg persze az esztétikum iránt támasztott igényeihez. Ahhoz, hogy ez a 4 kritérium a gyakorlatban is megvalósulhasson, elengedhetetlen, hogy komoly tudással rendelkező szakembert is belevonjunk a munkálatokba.

Szemet gyönyörködtető választék

Az épített zuhanyzó külső jegyeinek és stílusának vonatkozásában nem vagyunk korlátok közé szorítva. Exkluzív csempékkel burkolt, luxus atmoszférát árasztó zuhanyzó, az eredeti fa szépségét idéző burkolat, színes mozaiküvegből vagy teljesen átlátszó üveglapokból álló tusoló?  Válasszuk bármelyiket is az anyagok és stílusok közül, ha a megálmodott zuhanyzó terve profi szakértelemmel párosul, a sikeres végeredmény előre borítékolható.