eljegyzési ajándék

Az ideális eljegyzési ajándék nyomában

Az eljegyzési ajándék sikere egyáltalán nem pénzkérdés. Mivel ez még nem az esküvő, nem kell feltétlenül méregdrága, csillagászati összegekkel vetekedő meglepetésben gondolkodnunk – így aztán nyugodtan előtérbe kerülhetnek a személyes jellegű ajándékok is.

Eljegyzés – a fontos mérföldkövek egyike

Ha két szerelmes szív egyszerre dobban, nincs mit tenni, irány a templom, és ásó, kapa, nagyharang – de persze a Nagy Napot megelőző eljegyzési buliról sem érdemes megfeledkezni. Bár ez az esemény jelentősége nem vetekszik az esküvőével, a szűkebb családi körben, a legközelebbi barátainkkal mégis érdemes megünnepelni ezt az alkalmat is. Ha a jegyesek közeli ismerőseink, az ajándék kiválasztása sem ró nagy terhet ránk.

Kedvenc hobbik, érdeklődési körök

Jó ötlet a fiatalok kedvenc elfoglaltságából ihletet meríteni az eljegyzési ajándék kiválasztásánál. Abban az esetben például, ha egyikőjük él-hal a főzésért, praktikus edénykészlettel, kerti grill szettel is megörvendeztethetjük őket.

Ajándékozzunk életre szóló élményt!

Nem, nem egy drága külföldi luxusútra gondolunk. A friss jegyeseket befizethetjük egy minden ízében kényeztető belföldi wellness-hétvégére, esetleg leszervezhetünk a számukra egy romantikus vacsorát is. A közös program életre szóló élménnyel ajándékozza meg a szerelmeseket, amelyre hosszú évek távlatából is szívesen, örömmel gondolnak majd vissza. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, lepjük meg a fiatalokat ajándékutalvánnyal – így ők azt a programot foglalhatják majd le közösen, ami a leginkább megfelel a tetszésüknek.

Pénz, mint eljegyzési ajándék? Miért is ne!

Persze, ha azt látjuk célszerűnek, még mindig maradhatunk a jó öreg kitaposott ösvényen, és a jegyeseknek ajándékpénzt is adhatunk az eljegyzésük apropóján. Természetesen ezt is tehetjük stílusosan, személyre szólóan. A borítékba a bankók mellé például helyezhetünk aprócska képeslapot is, amire szép szerelmes idézetet, versikét, esetleg a saját magunk megfogalmazott jókívánságait írva személyre szólóvá tehetjük ezt az egyébként picit valóban személytelen ajándékozási módot.