klimaszerelés

A klíma telepítés így a legegyszerűbb

Az év első hónapjaiban a levegő kint még csípős, mégis eljött az ideje annak, hogy megtegyük az első lépéseket, ha klímatelepítést tervezünk.

A klíma beszerelés ár ajánlatai között böngészve rátalálhatunk a buildairklima.hu honlapra, ahol a telepítés költségei mellett többféle klíma márka árait is megismerhetjük. Miért jó nekünk, ha egy klímatelepítő cégtől vásárolunk légkondicionáló berendezést? Mert több előnnyel is jár tőlük vásárolni, vegyük sorra őket.

Amennyiben tapasztalt csapatnak adunk megbízást klíma telepítésre, a különböző klímák tulajdonságai terén jártas, hasznos tanácsokkal bíró csapat lehet a segítségünkre. Nem csak beszerelik, hanem karbantartják, javítják is a használatban lévő lakossági és közületi klímákat, így tisztában vannak a piac erősségeivel és gyengeségeivel, nyilván találkoznak egyes típushibákkal. Ha a választás terén megfogadjuk a tanácsukat, nagy valószínűséggel nem nyúlunk mellé.

A klíma telepítés első lépése a helyszíni felmérés. A szakember a helyi adottságoknak megfelelően, készülékismerete birtokában tesz javaslatokat igényeinkhez és pénztárcánkhoz igazodva. Ha sikerül a telepítő cég által kínált berendezések közül választanunk, akkor a készülék megvásárlására sem lesz gondunk, ugyanis a telepítés alkalmával a szerelő hozza magával a berendezést, illetve berendezéseket.

A klíma kiválasztása és a helyének kijelölése után a következő lépés a telepítés napján következik. A szakemberek a készülékkel és profi szerszámokkal érkeznek. Először felszerelik a beltéri klímaegységet vagy klímaegységeket, ha multi split klímarendszert kértünk tőlük. Ezt követi a kábelcsatornázás és a vezetékek behúzása, az elektromos vezetékek és kommunikációs hálózat bekötése, majd a kültéri egység felszerelése. Mielőtt a rendszert beüzemelnék, megtörténik a tömörségvizsgálat és vákuumolás, majd a készülék bemutatása előtt a takarítást is elvégzik, hiszen a klímaszerelők profi takarítóberendezésekkel és porszívóval érkeznek.

A telepítést végző és készüléket biztosító cég tulajdonképpen végigviszi az egész folyamatot, nekünk csak az marad, hogy a távirányítót megnyomva kipróbáljuk, hogy újdonsült lakótársunk hogyan készít hideget és meleget.